MUSIK – WORLDWIDE – COMMUNITY

VINYL PRODUKTION

Bättre vinyl produktion blir svår att hitta! Vinylen är tillbaka – och det med besked! Som en kontrast och motreaktion till den digitala perfektionen, ligger det knastriga analoga vinylljudet många audiofiler extra varmt om hjärtat. Så även hos oss på Skivtryck. Så varför inte hänga med på vinylvågen och pressa upp en begränsad vinylupplaga av ditt, eller bandets, senaste släpp? Kanske finns det till och med material till en gatefold – på färgad vinyl? En riktigt cool guldklimp för de mest inbitna fansen!

Hos oss på Skivtryck hittar du ett brett utbud av det bästa inom vinyl produktion. Vi erbjuder flera olika fodral så du har möjligheten att skräddarsy dina vinylskivor helt efter egen smak och preferens. Vi har också paket där man kan få både vinylskiva och CD-skiva i ett. Vill du ha extra hjälp med den grafiska layouten hjälper vi även till med detta. Våra grafiska designers har lång erfarenhet och kan tillsammans med dig hjälpa till att skapa en sleeve eller gatefold som kommer stå ut i hyllorna.

Nedan ser du hela vårt standardsortiment. Om du har egna idéer och önskemål kring konvolut och effekter inom tryck, som exempelvis UV-lack, prägling eller foliering – slå oss gärna en signal för offert! Vi kan lösa det mesta: 0470-74 29 00.

Vinyl 12" + Sleeve

106 kr/st
(Prisexempel vid 200ex)

Vinyl 7" + Sleeve

98 kr/st
(Prisexempel vid 200ex)

Vinyl 12" + Gatefold

132 kr/st
(Prisexempel vid 200ex)

2x Vinyl 12" + Gatefold

216+kr/st
(Prisexempel vid 200ex)

Vinyl 12" Sleeve + CD Pappficka

128 kr/st
(Prisexempel vid 200ex)

Vinyl 12" + CD i Gatefold

155 kr/st
(Prisexempel vid 200ex)

12″ VINYL + STANDARD SLEEVE

103 kr/st

Våra kunder har sagt sitt - 4,8/5 på TRUSTPILOT!

Pin It on Pinterest