MUSIK – WORLDWIDE – COMMUNITY

ARTIST PORTAL

Behöver du en artist portal för ditt band eller för dig själv som artist? Då har du kommit rätt. Vi har efter förfrågan tagit fram en modern och fräsch sajt dedikerad till alla musikälskare, musiker och deras fans. Här kan de läsa allt om dig/er som artist, följa era bloggar, lyssna på din/er musik och sist men inte minst, köpa er musik digitalt eller fysiskt. En komplett mötespunkt för alla musikälskare där ute!

Utöver att vara en mötespunkt är det även ett otroligt marknadsföringsverktyg för att skapa synlighet på nätet och sprida information i olika kanaler. Att inte dyka upp på en Google sökning idag är nästan som att du inte finns för dagens konsument. Alla vill kunna hitta mer information med bara ett knapptryck och dyker du då inte upp tappar personen lätt intresse och söker sig vidare efter andra alternativ.

Men oroa dig inte! We got you covered. Vår artist portal är en helhetslösning för alla i musikbranschen. Oavsett om du är en jazzmusiker, punkrockare eller operasångare är detta den perfekta hemsidan för dig. Med Retina HD och responsiv design kommer allt se FAB ut på såväl dator som surfplatta och mobiltelefon. Du kan även bygga ut hemsidan med en webshop och sälja merch, skivor m.m. online.

DEN ULTIMATA ARTIST PORTALEN I WORDPRESS

Vi formger din musikplattform utifrån en snygg demo som du kan besöka här live. Vi lägger in dina bilder – din information – laddar upp dina låtar och länkar till alla sociala medier där dina fans kan lyssna och ladda ner din musik. Vill du sälja merch och skivor på din sajt – kan du köpa till en webshop-del. Låter det som rätt lösning för dig? Hör av dig till oss så hjälper vi dig komma igång! Klicka gärna in på vår demosida nedan för att få en känsla av hur din kommande hemsida kan se ut!

Öppnas upp i ny flik. Stäng fliken så kommer du tillbaks hit igen!

7.900kr

Demosajten öppnas upp i ny flik. Stäng fliken efter att du kollat den!

7.900kr

Våra kunder har sagt sitt - 4,8/5 på TRUSTPILOT!

Pin It on Pinterest