En hel hög av goa grejer!

VINTER, VINYLER – OCH EN LITEN VÄDJAN 

Fredag igen – och idag bjuder vi på en liten vinyldikt:

Visst är det gött när nålen träffar vaxet.
Visst är det härligt när det lilla skrapet ljuder,
och när tillvaron fylls av analoga toner.
Visst är det gött när nålen träffar vaxet.
Visst är det härligt när snön faller i naturen,
och stereons mjuka toner vaggar oss till sömns.

***

Vi på Skivtryck vill också passa på att tacka alla som lämnat så fina kommentarer och betyg på vårt e-post utskick för Trustpilot-poäng. Vi är grymt stolta över vårt höga “Trust score” på 9 av 10, som ni gett oss! Vi bugar, bockar och säger bara WOW! Nu känner vi oss riktigt stolta hela gänget.

För er som missat detta mejl, så får ni väldigt gärna lämna oss en kommentar via den länk som fanns med i det mejlet. Era kommentarer är väldigt viktiga för oss i arbetet att bli ännu bättre. Mejlet skickades ut den 21:e januari, och en påminnelse skickades den 28:e. Kolla gärna era mejlkorgar och eventuell skräppost – och följ bara länken.

Vi vill också rikta ett stort tack för 2018, som varit ett minst sagt händelserikt år för oss. Både CD-skivan och vinylen upplever nu en “Revival-trend” när vi sätter tänderna i 2019. Så håll i er, för nu händer det grejer! En ny, ultramodern webbshop lanseras inom kort:

  • Enklare
  • 100 % responsiv
  • Fler efterfrågande tjänster
  • Större produktutbud
  • En utvecklad “Mina sidor” som innehåller allt ni behöver för att ha full koll på era produktioner, och all info i realtid kring er Digitala distribution.
  • Lansering i fyra nya länder inom EU (så totalt kommer vi att finnas i åtta länder)

Vårt mål är att skapa en enkel plattform för alla musiker, där ni kan hitta allt ni behöver under ett och samma tak. Mer info om lanseringsdatum för vår nya webbshop kommer inom kort.

Och vad ni än gör, missa inte våra fina “Gilla & Dela”-tävlingar på Facebook. Där kan ni vinna er nästa produktion helt gratis. Förra veckan vann Staffan Emriksson 100 st. CD i valfri förpackning till ett värde av 4 900 kronor.

Så gott folk – vi hörs snart igen!

You play, We print!

På bilden syns produktioner av bland andra: Isildurs Bane Erik Bring Desertörerna

Pin It on Pinterest